@nathalieholmp

Hotdog med krebsehalesalat, asparges og urter

Et par hotdog spræng fyldt med forårets smage og de smager knaldgodt, og så er de ovenikøbet nemme at lave. Fyldt med krebsehaler, asparges, tomater, massere af urter og stenbiderrogn. 🍤🐟

Ca. 8 stk.

Opskrift:
200 g kogte krebsehaler
200 g cremefraiche 38 %
4 spsk. mayonnaise
1 citron
3 håndfulde blandede urter – (jeg brugte wasabisalat, asiatisk pluksalat, rød bladebede, dild, kørvel, limebasilikum – men brug hvad du har i haven)
Et bundt grønne asparges
10 cherrytomater
3 spsk. stenbiderrogn
Salt og peber
8 Hotdogbrød

Fremgangsmåde:
Bland cremefraiche og mayonnaise. Smag til med salt, peber og citronsaft- og skal. Jeg smagte den til, så den var ret syrlig. Blancher de grønne asparges i ca. 1 min. Og skær i stykker af 2 cm. Skær tomaterne i halve, og hak urterne fint. Kom alle ingredienserne ned i cremefraichen og bland. Kom i lune hotdogbrød og du har en skøn forårsaftensmad til en solrig dag på terrassen.