@nathalieholmp

Madeleines med lys miso og karameliseret hvid chokolade

Madeleines – luftige og lette 🍫🐚 jeg har tilsmagt de klassiske Madeleines med lys miso og overtrukket dem med en karameliseret hvid chokolade – et virkelig godt makkerpar!

Ca. 40 stk.

Opskrift

90 g smør
50 g sukker
50 g honning
1 vaniljestang
Skal af 1 citron
2 tsk lys miso
2 æg
110 g hvedemel
5 g bagepulver
1/2 tsk fint salt
2 spsk citronsaft

Fremgangsmåde

Smør, sukker, honning, vaniljekorn + stang, miso samt citronskal opvarmes til sukkeret er smeltet. Nedkøl til den er håndvarm. Kom de resterende ingredienser i og kom i en smurt Madeleine form og bag ved 200 g i 5-8 min.

Temperer 200 g gold chokolade og kom en lille smule i en rengjort madeleine form – kom herefter en madeleine ovenpå og pres let ned. Lad chokoladen sætte sig og tag herefter kagerne ud af formen og de nydes bedst nybagte 🍫