Endnu en is – og denne gang er den virkelig blevet fantastisk! Jeg har lavet en helt klassisk isbase, og tilført store mængder af hjemmelavet brownie. Dyppet i mørk chokolade med mini chrisppearls i. Både i brownie og som overtræk har jeg brugt min yndlings chokolade 811 fra @callebautnordic
12 stk.
Opskrift:
75 g glukose sirup
250 g fløde
250 g sødmælk
6 æggeblommer
200 g brownierester delt i mindre stykker
500 g 811 mørk chokolade
100 g mini chrispearls
25 g kakaosmør
Glukose, sødmælk og fløde koges op. Tilføj forsigtigt æggeblommer og leger op til 84 grader. Køl ned og kør på ismaskine. Når isen er tæt på at være færdig tilføjes brownie stykkerne. Isen støbes i forme og fryses natten over.
Smelt mørk chokolade og kakaosmør. Tilføj chrispearls. Dyp isene i chokoladen og lad det størkne. Herefter skal de bare nydes.
Velbekomme 🍫🍦