@nathalieholmp

Is-pind med hindbær

Endnu en sommer is – her stopfyldt med hindbær. Den består af en hindbærpure og en flødeis med hindbær og så er den dyppet i @callebautnordic 811 chokolade🍫🍦. Isene er støbt i @silikomart form Shock, som giver mulighed for at lave fine mønstre på ispindene

12 stk

Opskrift:
En pose frosne hindbær
Sukker (2 spsk ca.)

Kog hindbærrene med to spsk. sukker. Lad det koge ind til en tyk kompot. Smag undervejs, den skal smage syrligt og kraftigt af hindbær. Tilføj mere sukker, hvis den er for syrlig. Jeg lod det simre ca. en halv time. Sigt det og lad det køle ned. Kom lidt af siruppen i is-formene og sæt på frys indtil den har sat sig helt.

Hindbærfløde is:
100 g sukker
250 g fløde
250 g sødmælk
6 æggeblommer
Kog fløde, mælk og sukker op. Tilføj æggeblommer forsigtigt og leger til 84 grader. Tilføj resten af hindbærsiruppen og nedkøl. Kør på ismaskine og kom isen i isformene og frys natten over.

Tag dem ud af formene og dyp den øverste halvdel i mørk chokolade.