De fineste små ispinde 🍫☕️ En midte af kaffe og brunet smør is og et overtræk af belgisk mørk chokolade 🎉
16 stk.
Opskrift
120 g brun farin
100 g glukose sirup
250 g fløde
350 g sødmælk
50 g brunet smør
6 æggeblommer
6 g cremodan
3 dobbelt espresso shot
400 g mørk chokolade (jeg har brugt 2815 fra @callebautnordic )
Espressoen reduceres ned til halvdelen. Brun farin, glukose, brunet smør, fløde og mælk koges op. Æggeblommerne tilsættes forsigtigt, og leger op til 82 grader. Blend cremodan i. Tilsæt den reducerede espresso – smag til så den styrke mæssigt passer til dine smagsløg. Jeg kom det hele i.
Køl ned. Kør på ismaskine og støb i isforme. (Jeg har brugt @silikomart – Mini Classic Isform). Frys natten over og overtræk med mørk chokolade.