De her er blevet fuldstændig fantastiske – de minder mig om min ferie til Filippinerne for et par år siden, hvor jeg spiste de bedste mangoer jeg nogensinde har smagt. De består af en cremet kokosis, syrlig mangopuré og hvid chokolade 🍫🍦
Jeg har som altid brugt @callebautnordic chokolade, og her er det den hvide W2 jeg har benyttet. Jeg har støbt dem i @silikomart Gel 14 3D isform.
12 stk.
Opskrift:
400 g kokosmælk
200 g fløde
70 g sukker
6 æggeblommer
1 moden mango
Lidt citron og sukker
Overtræk:
500 g hvid chokolade
1 pose kokosmel
Mangoen blendes fint og smages til med lidt citron og sukker. Den skal smage lidt syrligt. Kom i sprøjtepose.
Fløde, kokosmælk og sukker koges op. Æggeblommerne blandes forsigtigt i, og massen legeres til 84 grader. Køles ned og køres på ismaskine. Støbes herefter i forme sammen med mangoen – jeg kom først is i og derefter mangoen i formen, og sluttede af med mere is, så mangoen var i midten. Frys natten over.
Dyp dem i den smeltede hvide chokolade og herefter i kokos’en inden chokoladen størkner.