@nathalieholmp

Julechokolade kage

Kagen er en klassisk svampet chokoladekage tilsat mælkechokolade, nelliker, kardemomme og kanel. Pyntet med hvid glasur og @funcakes_be_creative jule krymmel ⛄️

Ca. 12 stk.

Ingredienser
225 g brun farin
2 æg
7 g vaniljepasta
175 g smør
100 g mælkechokolade
40 g kakaopulver
1 tsk bagepulver
¼ tsk natron
1 knivspids salt
½ tsk stødt nellike
1 tsk kardomme
1 tsk kanel
175 g græsk yougurt 10 %
40 g espresso eller stærk kaffe

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 grader. Pisk æg, vaniljepasta og brun farin luftigt. Kom smør og chokolade i en gryde og smelt ved lav varme, og lad den køle let af, imens du måler de tørre ingredienser af. Bland og sigt de tørre ingredienser. Hæld smør blandingen langsomt i æggeblandingen mens du pisker. Herefter vendes de tørre ingredienser i. Tilsæt espresso og derefter græsk yoghurt. Kom kagerne i forme, og bag i ca. 15 min. Jeg har benyttet Silikomarts Cannelé form.

Pynt med glasur og krymmel.