@nathalieholmp

Makron muffins med hvid chokolade og rabarber

En god gammeldags klassiker. Makronmuffins er virkelig en af mine absolut yndlings kager og så er de virkelig nemme at lave. Jeg har ændret det klassiske version og skiftet den mørke chokolade ud med hvid chokolade og tilføjet rabarber, fordi det giver en dejlig syre, i et ellers sødt bagværk. Rabarberne er i sæson lige nu, og en fantastisk grøntsag i bagværk.

Mængde: 12 stk.

Ingredienser:
2 æg
130 g sukker
1/2 vaniljestang
60 g smeltet smør
60 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
70 g knuste makroner
60 g hakket hvid chokolade
100 g rabarber i tern

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn.

Skrab kornene ud af vaniljestangen. Pisk æg, sukker og vanilje luftigt. Smelt smørren og tilsæt æggeblandingen imens du pisker. Sigt mel og bagepulver. Vend forsigtigt i dejen med en dejskraber. Vend herefter rabarber tern, hvid chokolade og makroner i dejen. Fordel i 12 muffinforme. Du kan med fordel komme muffinformene ned i en metalform. Så holder de bedre formen under bagning.

Bag i ca. 20 min. Stik en pind ned i for at tjekke om de er færdigbagte. Kommer den ren op, er de færdige.

Nydes bedst nybagte, men er også gode at fryse. Fryser du dem ned, kan de med fordel lunes i ca. 3 min, og de vil være som nybagte.