Et par hotdog spræng fyldt med forårets smage og de smager knaldgodt, og så er de ovenikøbet nemme at lave. Fyldt med krebsehaler, asparges, tomater, massere af urter og stenbiderrogn. 🍤🐟
Ca. 8 stk.
Opskrift:
200 g kogte krebsehaler
200 g cremefraiche 38 %
4 spsk. mayonnaise
1 citron
3 håndfulde blandede urter – (jeg brugte wasabisalat, asiatisk pluksalat, rød bladebede, dild, kørvel, limebasilikum – men brug hvad du har i haven)
Et bundt grønne asparges
10 cherrytomater
3 spsk. stenbiderrogn
Salt og peber
8 Hotdogbrød
Fremgangsmåde:
Bland cremefraiche og mayonnaise. Smag til med salt, peber og citronsaft- og skal. Jeg smagte den til, så den var ret syrlig. Blancher de grønne asparges i ca. 1 min. Og skær i stykker af 2 cm. Skær tomaterne i halve, og hak urterne fint. Kom alle ingredienserne ned i cremefraichen og bland. Kom i lune hotdogbrød og du har en skøn forårsaftensmad til en solrig dag på terrassen.